10 godina postojanja

10 godina word cloud-600px

 

2004. godine u Tešnju u samo jednoj učionici krenuo je kurs engleskog i njemačkog jezika po tada novim metodama rada, programima prilagođenim uzrastima i velikim snovima i ambicijama.

 

Od tada je kroz ovu školu stranih jezika prošlo prije svega preko 70 različitih profesora, desetine različitih programa nastave za engleski, njemački, talijanski, francuski, španski i na kraju turski.

 

Hiljade polaznika, od kojih su se neki i do 8 godina zadržali u ovoj školi nisu samo dobili diplome nego su ponijeli sa sobom lijepa sjećanja na ugodnu atmosferu, druženja, smijeh i prije svega znanje koje je danas neophodno u poslovnom svijetu. Stekla su se mnoga prijateljstva, mnoge ljubavi su se rodile, a neke su čak i brakom krunisane.

 

2007. godine Step by step je kao tada prva i jedina škola u Ze-do kantonu uvela CEFR nivoe i svojim polaznicima pružila evropski priznate diplome.
2008. godine otvara se poslovnica u Zenici koja ubrzo postaje sjedište.

 

Danas Step by step A.T. broji 16 zaposlenika u dvije poslovnice sa 6 jezika u ponudi i svim kapacitetima popunjenim i u godinama krize.

 

Ono što Step by step A.T. čini drugačijom školu u odnosu na druge škole je to što novac i zarada nisu na prvom mjestu, na svakog polaznika se gleda kao na člana velike Step by step porodice i ulaže se veliki trud da se svi polaznici ugodno osjećaju i da ostvare svoje ciljeve.

 

Leave a Comment