Testiraj se besplatno i osvoji diplomu ili kurs

Povodom početka ljetnog intenzivnog kursa 15.6. 2013. a kao poklon našim simpatizerima Centar za strane jezike Step by step A.T. organizuje besplatno ulazno testiranje u Zenici i Tešnju.

S obzirom da zajednica simpatizera našeg centra iz dana u dan sve više raste brojeći preko 4000 članova samo na Facebooku odlučili smo da u znak zahvalnosti svi oni koji imaju predznanja iz njemačkog i engleskog jezika mogu doći na besplatno testiranje i saznati kojem CEFR (Zajednički evropski referentni okvir za jezike) nivou njihovo znanje odgovara. Testiranje će se održati u sklopu našeg standardnog testiranja pred početka nastave, a osoba koja na pismenom i usmenom testu demonstrira najviši nivo poznavanja njemačkog ili engleskog jezika osvaja besplatno izdavanje diplome u iznosu od 140 KM, a osoba koja bude imala najskromniji nivo poznavanja njemačkog ili engleskog osvaja besplatan ljetni intenzivni kurs u iznosu od 193 KM.

Na ljetnom intenzivnom u ponudi osim općeg engleskog i njemačkog, nudimo njemački za medicinare, engleski konverzacijski, francuski, talijanski i turski. Grupe početnog nivoa za skoro sve jezike su već formirane i ostalo je po nekoliko slobodnih mjesta. Cijena kursa je 146 KM za osnovce, 170 KM za srednjoškolce, studente i nezaposlene, 193 KM za zaposlene, moguće je platiti na dvije rate. Besplatno testiranje će se održati 14.6. 2013. u Zenici i Tešnju u 16:30. Dobro nam došli!

Kontakt:

061 246 804

centar.step.by.step@gmail.com

1 Comment

Leave a Comment